True

Alignerele transparente tune™, o alternativă la aparatele dentare convenţionale, sunt proiectate pentru a îndrepta dinţii pe parcursul tratamentului dvs. Acesta constă într-un număr personalizat de alignere pentru arcada superioară și inferioară, fiecare fiind purtat timp de 2 săptămâni

Medicul va realiza scanări sau modele ale dinţilor dvs. Apoi, va folosi un software pentru a crea rezultatul final și pentru a determina numărul de alignere necesare pentru a îndrepta dinţii. 

Alte mărci utilizează materiale care pot deveni mai slabe în timp, ceea ce poate duce la o durată potenţial mai lungă a tratamentului și un număr mai mare de alignere. De asemenea, alte mărci utilizează un software și un proces diferit, ceea ce poate duce la mai multe refinement-uri pentru mulţi dintre pacienţi. Acest lucru înseamnă că șansa de a avea nevoie de refinement-uri suplimentare este mai mare, ceea ce crește durata tratamentului și numărul de alignere necesare. 

Materialul alignerelor tune™ constă din trei straturi care rămân rezistente și asigură cea mai bună mișcare a dinţilor pe durata tratamentului. Software-ul este optimizat, astfel încât șansele de a avea nevoie de refinement-uri suplimentare sunt cu 65% mai mici, iar numărul de alignere necesare este cu 20% mai mic.

Refinement-ul este o altă serie de alignere utilizate pentru a finaliza mișcările pe care le-aţi putea necesita, în cazul în care rezultatul final nu corespunde așteptărilor stabilite de medicul dvs.

Timpul de tratament depinde de diagnosticul stabilit de medicul dvs. Factorii luaţi în considerare pentru diagnostic includ structura osoasă, poziţia dinţilor și gradul de înghesuire a acestora.

Materialul alignerelor tune™ este transparent și practic "invizibil" atunci când acestea sunt purtate. Se recomandă să curăţaţi alignerele în fiecare seară cu soluţia de curăţare indicată, astfel încât acestea să rămână transparente. La fel cum vă periaţi dinţii în fiecare zi pentru a-i menţine curaţi, așa ar trebui să curăţaţi și alignerele.

Este posibil să simţiţi o ușoară sensibilitate de fiecare dată când purtaţi un aligner nou. În afară de acest aspect, tratamentul nu implică nicio durere.

Este posibil să simţiţi o ușoară sensibilitate de fiecare dată când purtaţi un aligner nou. În afară de acest aspect, tratamentul nu implică nicio durere.